Nya leveranser

Hållsta seminstation

I och med att Hörby seminstation läggs ned så blir det en stor förändring framförallt för de kunder som fått sin semin därifrån, både när det gäller rutiner kring beställning och leveranssätt.

Vi är medvetna om att det kan uppfattas som en stor försämring för vissa kunder innan allt har funnit sina nya former. Att leverera med Postens Expresspaket till deras utlämningsplatser är i dagsläget det billigaste alternativet till bil, där garanti finns för att paketet skall vara framme dagen efter till klockan 07.00. Vi har alltid jobbat med att hitta nya och bättre lösningar på hur vi ska skicka ut paket.

Detta arbete kommer att fortsätta även i Svenska Köttföretagen. Det är möjligt att vi hittar ett bättre alternativ till Posten i framtiden, men som det ser ut idag så är Postens leveranssäkerhet och pris det bästa alternativet. Genom att lämna in en årsbeställning kan du som kund garantera lägsta pris på semindoserna och hjälper samtidigt oss att hålla nere produktionskostnaderna på seminstationerna. Vi kan då ha framförhållning både vad gäller galtanatal och bemanning.

Vi använder oss av så kallade cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer...