Mina kalvar, dikor och andra kunskapstörstiga…

Får vi lov att presentera…Gård & Djurhälsans Nötköttsseminarium ONLINE! Torsdagen den 28 januari 2021 öppnas ridån till ett helt nytt koncept, Gård & Djurhälsans nya digitala Nötköttsseminarium. Ett modernt och framstående seminarium som pågår under en dag, där alla som deltar ska tjäna på det!

Upplägget i korthet: Förmiddagen inleds med en livesänd rundvandring hos en framstående kalvuppfödare med god tillväxt och utmärkt hälsoläge på sina mjölkraskalvar. Här kommer vi tillsammans med experter från Gård & Djurhälsan att diskutera framgångsfaktorer för gården. Däribland ämnen som mottagningsstall, vaccinationer, lunginflammationer, utfodring för bra hälsa och tillväxt samt försäkringslösningar och förmedling av djur.

Efter lunch fortsätter det söderut med rundvandring på en annan ypperlig gård, nämligen en av landets framstående dikobesättningar. Här kommer vi prata om inköp av livdjur, kalvningshygien, sjukdomar hos den nyfödda kalven, – för- och nackdelar med två kalvningsperioder ur smittskyddssynpunkt. Dessa gårdsbesök varvas med andra inspirerande föredrag och unika erbjudanden inom djurhälsa kopplat till lönsamhet.

Läs mer om programmet och hur du anmäler dig här!

Vi använder oss av så kallade cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer...