Anmäl dig till Lean Lantbruk idag!

Vi laddar för fullt inför höstens uppstart och sista anmälningsdag för är den 6 september!

Just nu pågår vår planering som mest inför höstens uppstart av Lean Lantbruks 18-månadersutbildning. Flera av er som visat intresse för utbildningen är företag som passar i upplägget för mindre företag, och det är väldigt roligt eftersom det är ett upplägg som vi själva tror mycket på. Även om vi bara erbjudit det sedan ett år tillbaka vet vi att deltagarna har stort utbyte av varandra, och att det här sättet att introducera lean till lantbruksföretag fungerar även för företag i grupp. 

I sommar har Lean Lantbruk deltagit både på Borgeby Fältdagar och på Brunnby Lantbrukardag. Fina arrangemang med mycket att titta på, och många besökare. Största glädjeämnet i år har varit att träffa så många av er som deltagit i tidigare omgångar av Lean Lantbruk och höra hur ni fortsatt ert leanarbete och om nya förbättringsprojekt som ni startat upp! 

Nu ser jag också fram emot att få träffa er som längre fram i höst börjar er leanresa tillsammans med oss. Om du funderar över om Lean Lantbruk är något för dig – kontakta någon av oss i projektledningen eller en leancoach nära dig så får du veta mer!
 
 
Vi använder oss av så kallade cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer...