Lediga tjänster

Teamledare

Svenska Köttföretagen och Gård&Djurhälsan är ledande aktörer för att utveckla svensk grisproduktion. Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen från genetik till färdig slaktgris.

Du blir en nyckelspelare när vi tillsammans ska leverera framtidens kompetens och genetik till producenterna. Din främsta arbetsuppgift är att driva och utveckla vår verksamhet, i nära samarbete med teamet och AO-chefen. Du är en driven ledare som ser möjligheter och har kapacitet att förverkliga idéer. Vi förväntar oss att du kommer bidra med din kunskap, erfarenhet och engagemang - Vi vill tillsammans med dig och övriga medarbetare, genom en helt ny satsning ta svensk grisproduktion till nästa nivå.

Egenskaper och kompetens vi tror är viktiga för tjänsten:

  • Akademisk bakgrund eller flerårigt arbete som ger motsvarande grund
  • Affärsmässighet och resultatorientering
  • God kännedom kring svensk animalieproduktion, gärna grisproduktion
  • Erfarenhet av rådgivning/försäljning och god marknadskännedom
  • Lätt för att skapa relationer både internt och externt samt van att framträda i större grupper.
  • Goda ledaregenskaper och förmågan att motivera andra

I tjänsten ingår en del resor. Tjänsten omfattar 100 %, med placeringsort efter överenskommelse. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en verksamhet som kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig också bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Kilsby, Affärsområdeschef Gris, på 070-688 50 66 alt anna.kilsby@gardochdjurhalsan.se

Välkommen med din ansökan till Ida Johansson, HR-ansvarig, på ida.johansson@gardochdjurhalsan.se, senast den 20 maj 2020.


Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

 

Om Svenska Köttföretagen

Svenska Köttföretagen är ett utvecklingsbolag vars syfte är att öka lönsamheten för våra kunder genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vårt mål är att vända trenden för svensk köttproduktion. Vi skapar och står för framtidstro - hållbarhet - innovation – glädje. Svenska Köttföretagens huvudkontor finns i Skövde och vi driver seminstationer i Hudaryd och Hållsta Bolaget omsätter ca 145 milj och har ca 25 anställda. Tillsammans med våra bolag bildar vi koncernen Svenska Köttföretagen Holding AB.

Om Gård & Djurhälsan

Gård & Djurhälsan AB är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Vår vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa och vårt motto är – friska djur ger välmående gårdar. Gård & Djurhälsan bedriver verksamhet i hela Sverige, huvudkontoret är placerat i Uppsala. Bolaget omsätter ca 85 Mkr och har knappt 60 medarbetare.

Vi använder oss av så kallade cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer...