Lediga tjänster

Vi söker en chef för affärsområde genetik

Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vår roll är att öka lönsamheten för våra kunder och ägare genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som chef med helhetsansvar för grisgenetiken i Sverige. Det innebär ansvar för semin- och livdjursverksamheterna. Totalt jobbar ca 18 personer i verksamheten. Du leder ett team av experter i nära samarbete med leverantörer och kunder med målet att utveckla den svenska grisproduktionen. Du leder och fördelar arbetet inom ditt team, ansvarar för verksamhetsplanering, budgetarbete och resultatuppföljning. Du ansvarar för avtal med leverantörer och kontakter inom branschen. Det innebär en del utländska kontakter och resor inom och utom landet.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap inom lantbrukssektorn och djurproduktion. Vi ser gärna att du har en akademisk lantbruksutbildning. Vi söker dig som klarar att leda och utveckla din grupp mot gemensamma mål. Du rör dig med lätthet mellan arbetsuppgifter och trivs i en miljö med högt tempo. Du beskrivs med ord som hög ambitionsnivå, mål- och utvecklingsorienterad, kommunikativ och engagerad, ansvarsfull och affärsmässig. Det är meriterande om du har ett kontaktnät inom lantbruket.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta VD Hans Agné, 070-548 30 01 hans.agne@kottforetagen.se

Välkommen med ansökan till lotta.hermansson@gardochdjurhalsan.se

 

Vi använder oss av så kallade cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer...