Lediga tjänster

Orderhandläggare/labbpersonal

Vi söker en orderhandläggare/labbpersonal till vår seminstation i Hållsta utanför Eskilstuna.

Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vår roll är att öka lönsamheten för våra kunder och ägare genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Svenska Köttföretagen har två seminstationer, en i Hållsta utanför Eskilstuna och en utanför Nässjö.

Vi söker dig som tycker om att prata med människor och kan ha många bollar i luften samtidigt. Som person är du engagerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är drivande och van att arbeta självständigt, där du är bra på att planera och organisera ditt eget arbete. Du är en god kommunikatör som kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är van vid tekniska hjälpmedel och har goda datakunskaper.

Vi erbjuder dig en spännande och mångsidig tjänst där du delar dina uppgifter mellan ordermottagningen och labbet. På ordermottagningen arbetar du med handläggning av kundorder, planering av produktionen tillsammans med personal på båda seminstationerna, logistik och fakturering. På labbet ingår du i ett team och hjälper till med produktion av semindoser, kvalitetskontroller och distribution. Tjänsten är placerad på seminstationen i Hållsta utanför Eskilstuna.

 

Minimiålder 18 år. Körkort B är ett krav.

 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Pär Holm, tel: 010-130 89 39

Välkommen med ansökan till par.holm@kottforetagen.se

Sista ansökningsdag: 2022-06-19

Vi använder oss av så kallade cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer...