Transporter

På denna sida samlar vi information angående transporter av semin.

Har du några frågor angående semintransporter som du inte hittar här kan du alltid kontakta ordermottagningen på 010-1308932 eller order@kottforetagen.se

 

VIKTIG INFORMATION TILL KUNDER! Förändring i PostNords hantering av söndagspaket

Tisdagen den 5/11 fick vi besked av PostNord att de inte kommer att kunna leverera paket från söndag till måndag efter den 30/11-2019. Anledningen till detta är att PostNord har dragit ner på antalet helgöppna terminaler från och med den 30/6.

Efter det har det funnits en speciallösning mellan Svenska Köttföretagen och PostNord som gjort att det fungerat ändå, men denna lösning kommer PostNord inte kunna fortsätta med.

Hur drabbar det här dig som kund?
Från den 30/11 kommer det inte gå att skicka paket med post från söndag till måndag eller från en röd dag till en vanlig arbetsdag.

Svenska Köttföretagen har på kort tid skapat 10 olika utlämningsplatser (se bifogad karta) och jobbar just nu på att få igång ytterligare områden för den budbilsslinga som är framtagen. Planen är att hinna få med några ställen till i Halland och Östergötland innan den 30/11. Läs mer om vår budbilsverksamhetet >>

De olika alternativen för dig som kund är:

  • Budbil, för dig som har din gård i de områden där den går (Skåne, Halland och Östergötland). Kontakta ordermottagningen för information om hur det kan fungera på din gård.
  • Beställa doser som skickas på torsdagen och då håller till tisdagen då ni kan få nya doser.
  • Flytta avvänjningen av smågrisarna så semineringen hamnar på en annan veckodag.

Notera att det bara är Söndagspaketen (som levereras till dig på måndagar) som berörs.

Under Jul och Nyår jobbar vi på att försöka lösa vissa områden som vi normalt sett inte kan leverera till, men det är bra om ni ser över er årsbeställning redan nu.

Vi beklagar givetvis det som hänt och hoppas att det inte ställer till allt för stora problem i din produktion. Vi får på bästa sätt samverka för att hantera de nya förutsättningarna.

Har ni frågor angående förändringarna så kan ni givetvis höra av er till oss

Ordermottagningen 010-130 89 32 eller maila dina frågor till order@kottforetagen.se

Informationen går även att följa på vår hemsida som vi uppdaterar löpande www.kottforetagen.se

Vi använder oss av så kallade cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Läs mer...